Innosilta hakupalvelu

Innosilta hakupalvelu on poimintavirta keksijöille ja tuotekehittäjille

Käyttäjille

Käyttäjille Innosilta hakupalvelu on sisällysluettelo verkossa olevaan tietoon. Hakupalvelu on suunnattu tuotekehittykseen ja sen suojaamiseen. Palvelu auttaa suunnittelijoita ja keksijöitä etsimään ja seuraamaan aiheisiin liittyvää tietoa.

Tiedot esitetään poimintoina tiedon lähdesivuilta. Poiminta on tiivistelmä lähdesivun tärkeimmistä asiosta. Se auttaa käyttäjää saamaan hyvän kuvauksen lähdesivun sisällöstä.

Toimialueet näytetään sivuston välilehdillä. Niistä käytetään nimistystä poimintakanava.

Hakupalvelu sisältää myös hakukoneen, jolla voidaan etsiä tietoa kotisivuilta, joilta poiminta on tehty.

Haku-sivusto löytyy täältä.

Sisällöntuottajille

Mitä laadukkaampa verkon sisältö on, sitä arvokkaamppaa se on lukijoille. Sisältömarkkinointi on hyvää asiakkaiden palvelua. Hyvän sisällön tuottaminen ei ole halpaa, siksi Poimintavirta sisältää tavat sisällön yhteishankintaan. Ota yhteyttä: seppo.weckman@formlek.fi / 050 5549 149/Seppo.

Yrityksille ja yhteisöille

Poimintavirta on tehokas ja edullinen tapa tuoda esille yrityksen palvelut ja tuotetarjonta.

Löydät kohdistetun asiakaskunnan, joka odottaa heille kohdistettua informaatiota.

He kaipaavat myös nykyistä laajempaa sisältöä verkkoon. Useat etsivat juuri tiettyä osaamista. Kertokaa mikä on vahvuutenne

Tietosuoja

Innosilta hakupalvelu sovellutuksessa ei käytetä nyt henkilötietotallennuksia. Seuraavassa versiossa hakua helpottavat käyttäjätiedot tallennetaan anonyymisti käyttäjän luomalla tunnuksella. Tunnuksen salasanan palauttamista varten käyttäjä antaa sähköpostiosoitteen tai täysin anonyymisesti PIN-koodin, jonka käyttäjä itse luo ja säilyttää tallessa.

Sovellus käyttää 'Google Analystics'-tietoja palvelukehitykseen. Niitä ei käytetä markkinointiin.